Fem år! <3

Jag och Robin har firat fem år i helgen! Kan knappt förstå att vi varit tillsammans så länge, tiden går fort när man har roligt! ;)

I fredags var den stora dagen så den firade vi genom att åka till karlstad och gå på bio. Vi såg baksmällan 2! Den va bra :D haha så himla roliga filmer. Efter bion åt vi en riktig lyxmiddag på Burger King ;) haha! Vi var dock inte så hungriga efter alla popcorn vi hade tryckt i oss på bion.

I lördags morse åkte vi ut till min mormor och morfar med Specs. Han skulle sova där medans vi var i Nyköping.
Vi åkte genom Vingåker så vi åkte till den där Outleten så många pratar om. En klädaffär där de säljer märkeskläder jääättebilligt. Det tyckte dock inte jag och Robin. Det var svindyrt där inne! Vi köpte kläder ändå visserligen men det var inte sådär billigt och bra kläder som jag hade trott. Men nu har vi sett det iaf!

Vi åkte vidare mot Nyköping där vi skulle bo på ett hotell. Vi beställde en romantisk weekend där och det var verkligen romantiskt! När vi checkat in fick vi detta in på rummet:


Goooott!

Vi tvingade i oss lite champagne bara för att, det smakar inte gott någonstans men man får ju offra sig lite ;)

Vi hade badkar på rummet vilket också var en enorm lyx! Skönt va det :)

På kvällen fick vi tre-rätters middag också, förrätten tyckte vi kräsna inte om tyvärr, den bestod av gubbröra! Jag klarar inte av rå fisk alltså. Men huvudrätten och efterrätten var såååå gott! Huvudrätten bestod av lamm med någon mystisk potatis till, tänk er potatismos som va format som en rektangel och till det en örtsky med grillad zuccini! Det va sååååå gott. Efterrätten var vaniljpanacotta med frukttäcke. Det var massa frukt och en sås som smakar som det gula på soleroglassen. GOTT! Efter middagen var vi trötta och nöjda så vi badade i poolen som fanns och så spelade vi biljard resten av kvällen.

Vi har haft en suuuperhelg! Det var helt underbart ♥


Såhär glada var vi ;)


Ursäkta att jag ser lite läskig ut!