Najsigt

Har precis storstädat hela lägenheten, fy fasen är hel svett nu! Härligt :) Idag blir det ingen cykling för min del, behöver nog vila lite iaf :) I morgon kör vi igen! :D

Ikväll blir det ingen utgång i karlstad som tänkt, utan det blir det hederliga mastis i vår lilla håla istället :) Men det blir kul! Hela gänget kommer hem till oss och då kan det inte bli annat än kul!

Ska försöka använda kameran ikväll.. Bella påminn mig!

Latare får man leta efter..

Jag pratar om mig själv såklart, jag är så galet lat! Jag har massa med plugg som måste göras men jag får aldrig tummen ur att göra något! Jag har världens bästa möjlighet eftersom jag är ledig från praktiken, men jag orkar bara inte! Jag har fått två uppgifter gjorda och jag känner hur slarvigt gjorda de är. Men jag får väl helt enkelt ändra sen istället.

Jag har kommit igång med cyklandet på allvar nu iaf! Har cyklat ca 2.5 mil på två dagar! Känns superbra, förrutom i mina ljumskar som är väldigt ömma :P Idag ska jag därimot inte cykla en mil, utan en kortre tur! Blir en långpromenad med Specs istället :)


Nu sitter jag här i soffan och kollar på Rachel Ray, tråkigt program egentligen men blir otroligt spännande bara för att jag inte vill plugga ;)

På lördag blir det antagligen utgång i karlstad! Ska bli kuul! :DNyare bild på frisyren.. bättre sent än aldrig, right? ;)

Underbara sol!

Solen har verkligen lyst med sin närvaro, vet att man inte säger så egentligen ;)

I lördags var vi på födelsedagsfest och sedan gick vi till statt! Det var verkligen en superlyckad kväll! Hade skitkul trots att all syre inne på statt var borta typ :P Vi dansade och dansade, tillslut sa mitt knä ifrån så jag fick sitta och vila en stund, men sen gick det över som tur är :) Sabla knä. Efter statt gick jag och Robin hem och lagade lite mat sen somnade vi som stockar bägge två.

Igår vaknade jag supertidigt, det blev bara fyra timmars sömn för min del, så jag va så himla trött igårkväll :P

Idag har jag och Robin haft jättemysigt, vi har varit vid kvarndammen, ett ställe där man kunde bada förr men nu är vattnet inte godkänt eller nåt sånt, äckligt vatten är det iaf! Men alldeles kanon att vara där och ligga i solen :) Vi köpte mat från donken och sen låg vi där i solen och jäste :P

Ikväll ska vi till min fina lilla farmor och äta mat också :) Jisses vad vi äter.. suck!

I morgon iallafall ska jag starta om på ny kula, hoppas det fungerar som jag vill den här gången. Åtta kilo på 12 veckor ska bort, får se om jag klarar av det, jag hoppas det iaf!