2014

Ligger i Branäs och gömmer mig lite medan Robin och oliver duschar. Oliver trotsar värre än någonsin så jag behövde komma undan lite.

Året har varit jättebra i många synpunkter! Jag har jobbat mycket, först i Degerfors där jag trivdes otroligt bra men jag orkade inte med pendlingen. Jag fick sedan ett fast jobb i ölme där jag också trivs otroligt bra! Vi plussade och har nu fått veta att vi väntar en frisk flicka! Vi kommer att få en av varje. Det var vår stora dröm även om vi hade blivit lika glada om det var en pojke :)

Oliver har gjort så himla mycket framsteg! Han pratar mer och mer och han förgyller våra dagar så himla mycket även om vi ofta vill slita vårt hår pga trots. Men han är så himla go och han är så snäll. Våran underbara älskade Goa kille ❤️

Det tråkiga är att jag varit otroligt sjuk mycket. Jag har mått så dåligt stundvis att jag nästan blivit rädd. Nu hoppas jag att det blir bättre nästa år! 

Även att min fina Goa morfar har varit sjuk och vi trodde vi skulle förlora honom. Många tårar har fallit och magen har värkt av oro. Nu mår han så otroligt mycket bättre som tur är och vi alla kan slappna av :)

Förberedelser!

Vi grejar för fullt här hemma inför vår lilla resa i morgon :) vi åker till branäs med ett helt gäng människor, känner inte alla men det blir nog bra ;)

Specs och Oliver ska självklart med. Vi har lånat pappas takbox till bilen så vi packar den full så Specs får bra med plats i bagaget :)

Vi är otroligt sena idag med allt så just nu duschar robin och Oliver innan det är dags att sova :) jag är väldigt trött efter alla spänningar släppt idag :)

Oooh idag fick jag träffa Sofia en snabbis! Så härligt att krama om henne efter alla dessa månader id agerande varandra ♡

ultraljud!

Idag var vi iväg på det efterlängtade ultraljudet :) vi var båda väldigt nervösa innan. Man vet ju aldrig vad de kan se. 

Men allt såg jättebra ut! Vi sa att om hon ser könet så får hon gärna berätta det, så hon kollade och både jag och Robin kunde också se väldigt tydligt att vi kommer att få en flicka!! Vi är så himla lyckliga :') tårarna rann på mig när jag låg där.. Våra fina mirakelbarn ♡