Det där med amning..

Under hela sjukhusvistelsen påpekade dem hur mycket mat jag hade åt Alva, ännu häftigare med tanke på allt jag varit med om. Jag har pumpat varje dag, flera gånger om dagen så att hon skulle få min mjölk och så att det ska finnas mjölk när Alva lovar redo att amma. 

Nu ammar hon men min mjölk har sinat otroligt mycket. Jag har ofta mjölkstockning och hon blir så arg för att hon inte får tag direkt.. det blir liksom en stress allting. 

Så nu har jag bestämt att det blir flaska och amning. Amningen får hålla i sig så länge det går. Hon blir inte helt nöjd av bara flaska nämligen.. hon har mer sug behov än vad flaskan erbjuder. 

Nyss ammade hon klockrent! Men känns skönt att ha flaskan också.. mindre press på mig!

Hemma!

Vi är hemma!! Vi fick åka hem i fredags och vilken underbar känsla. Nu är vi äntligen en familj igen och vi har fått två otroligt underbara och fantastiska barn! Sån enorm kärlek ❤️

Allt går jättebra här hemma, Alva växer så det knakar och har äntligen börjat amma på mig, nu får hon även i sig mat! Det krävs att hon är vaken innan hon börjar för annars somnar hon direkt hon kommer till bröstet ;) 

Oliver är otroligt duktig med Alva, han vill gärna klappa henne på huvudet och hjälpa till med mycket. Han blir inte svartsjuk på henne heller, väldigt skönt! Dock är han otroligt trotsig och blir arg så fort det inte får hans väg. Men detta är ju en väldigt stor omställning för honom så vi försöker göra det bästa vi kan av situationen ;)

Jag har fått mjölkstockning IGEN. Det är så jobbigt. Har legat med feber och frossa idag.. Släpade ut mig en sväng nu ikväll så Oliver skulle få komma ut och leka lite. I morgon tänkte jag ta en promenad med Alva och Specs, om febern är borta. 

Nu ska jag pumpa, sedan duscha och Alva ska äta innan vi sover en sväng. Inte mycket sömn får vi här nu tyvärr.. Trötta föräldrar ;) 

Tillbaka!

I tisdags bytte jag och Robin så jag fick komma hem i några dagar. Det har varit helt underbart!! Jag och Oliver har busat, myst och lekt :) detta var verkligen precis vad jag behövde! Nu känner jag mig så otroligt mycket bättre i själen. 

Är tillbaka hos Alva nu och det är också skönt,  vill ju vara hos båda mina barn..

Alva är frisk förklarad nu och det är så himla skönt! Hon är fortfarande hostig men hon är mycket piggare och stabil igen :) en stor sten har lättat!