Längesedan!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Men det har inte hänt något speciellt alls. Jag är fortsatt ständigt förkyld med en fruktansvärd hosta sol håller mig vaken om nätterna (tillsammans med andra krämpor!). 

Får ringa vc på fredag och se om jag kan få mer hostmedicin. Har druckit nästan en hel flaska mollipect nämligen och det känns ju inte så superbra.

Ligger i soffan och vilar lite innan det blir några timmars jobb idag :) 

Hoppas ni får en bra dag! 

Måndag

Då var det måndag igen,  veckorna bara rullar förbi! Jag jobbade 9.30-13.30 idag, sedan skulle jag till tandläkaren men de ringde påväg hem från jobbet och sa att de va tvungna att byta tid för mig då rummet vi skulle vara i gått sönder :P 
 
Så jag åkte och hämtade Oliver så åkte vi hem och åt lite mellanmål innan vi gick till Järnvägsparken där vi mötte upp Jenny och barnen :) Oliver och Thelma är så himla söta tillsammans! ❤ 
 
Vi var där i ca två timmar innan vi gick hem och fixade kvällsmat. Potatis, falukorv och bondsås blev det idag! Jag har ingen smak pga den sabla förkylningen så jag får bara luta på Robins ord att det va gott ;)
 
Just nu duschar Oliver och Robin innan det är läggdags. Jag blir inte långvarig ikväll jag heller.. såå himla trött!
 
 

Äsch...

Fick återigen ge upp vrångheten. Idag blev det en tur till vårdcentralen! Halsen blir inte bättre och jag får ta i så jag blir svettig för att kunna prata. 

Halsinfektion! Förhöjd sänka också så det blev antibiotika. Inga fysiska aktiviteter blev jag ordinerad! Skrattade gott inombords när jag skulle ta mig hem med en övertrött och vild tvååring som sprang åt helt fel håll och passar på mera nu när morsan inte kan prata ;)

Nu ligger vi och vilar och ser på Pippi ❤