Beställt kläder!

Jag har för första gången skickat efter kläder! Det blev lite somriga kläder från Gina Tricot, de har rea så jag kom riktigt billigt undan! :DUnderbar färg tycker jag! :)


:DNu lääängtar jag efter mitt paket :D

Pust

Här sitter jag, i våran nystädade lägenhet och svettas som en gris. Trevligt va?

Jag har precis gått en härlig långpromenad! Det blev ca en timmas gång, jag gick ganska snabbt faktiskt! Det är första gången på flera veckor som jag äntligen kan gå igen utan att halsen ska jäklas. Jag går visserligen fortfarande på antibiotika men det har typ gått över nu vilket känns såååå skönt!

Annars då?

Jag har börjat jobba nu, jag ska jobba i tre veckor genom att svara i telefonen på Vitvarutjänst. De lagar vitvaror! Jag har haft en riktigt lugn första vecka, det har inte ringt så många. Men det har varit skönt på det sättet att jag då fått lära mig programmet i lugn och ro. Nu känner jag mig faktiskt ganska säker på det jag gör :)

I morgon är det midsommar, igen! Det går så himla fort tycker jag. Den här midsommaren kommer att bli kalasbra tror jag! I morgon på ska vi äta midsommar lunch tillsammans med mamma och pappa och systrar och Lena och Lasse! Det ska bli riktigt mysigt, och gott! På kvällen vet jag inte riktigt vad det blir, det är inte bestämt än.

Nu ska jag kolla på Big Bang Therory och invänta att tvätten ska bli klar, sedan ska vi käka mat. Magen kurrar!

Tvättdag, dvs Onsdag!

Idag har varit en sån där jättehärlig energipåfyllnads dag!

I morse åkte jag iväg till min praktikplats och hälsade på, det välkomnandet jag fick finns det inte mycket som klår alltså, massa kramar och alla barnen skulle berätta allt spännande de varit med om den senaste tiden :) Så himla mysiga!

Var även och hälsade på på avdelningen där jag ska jobba på fredag så de vet vem jag är och sådär, ska bli kuuul! Hoppas att halsen blir bättre tills då bara. Idag känns den lite bättre! :)

Vad har jag mer gjort idag? Jag var hemma hos mamma en sväng och hälsade på, sen åkte jag och Robin hem och käkade lunch. Efter det så tränade jag frittfölj med Specs. Det är när hunden skall gå fot med ögonkontakt, och det gick faktiskt riktigt bra! Vi tränade lite backa också. Vi avslutade hela träningen med godissök. Kan ju avslöja att jag har en trött hund nu ;) När jag kom in så dammsög jag och plockade lite. Vi har även tvättid idag så ikväll kommer vi sova i nybäddad sääng! Häligt :)

Oh förresten, idag så fick jag för mig att jag skulle väga Pepsi! Haha jag fick en chock. Tjockiskissen väger nästan sex kilo!


Tur han är så myysig!Såhär snygg fick Specs vara när det var sådär otroligt varmt ute. En kall handduk som svalka ;)
Avslutar med en bild på mig och Robin som tog sist vi var ute :D