Fredag!

Vad hände! Redan fredagskväll! Helt sjukt.

Vad har vi gjort idag? Vi har varit ute och gått med Teresia och idag gick vi en mil! Så himla skönt! Tiden bara flyger iväg för samtalsämnena tar aldrig slut! Love it :)

När vi kom hem från promenaden åt vi lite och sen slappade vi på soffan. Jag gick hem till Louise och färgade hennes hår när Robin slutade jobbet. Nu duschar Oliver och Robin och jag ska strax börja med maten. Tacos såklart! :) det ska bli så gott! 

Längtar sjukt mycket tills i morgon, då ska jag på partaj! Ny klänning är fixad och jag har lånat stövlar av Louise. Taggad i bött! :D 

Promenad!

Jag och Specs var ute på en väldigt blöt kvällspromenaf ikväll. Skönt att komma ut och mina ben värker. Gick 3.6 km och halva tiden gick vi nog på en åker. Gick där med mamma när jag var liten och då var det en gångväg där. Nu är den övervuxen.. jag blev plaskblöt på benen av det höga gräset och fötterna plaskade det gott om. 

Men nu när jag är nyduschad känns det genast bättre ;) lite serier nu innan sängen! 

Godnatt!

Onsdagen är slut!

Herregud vad fort dagarna går! 

Idag har vi varit till sjukhuset för ett återbesök på hörselvården med Alva. Hon skulle göra ett test då ena örat inte fick godkänt sist vi var där. Idag blev det godkänt! Hon hade antagligen vätska bakom trumhinnan som ställde till det sist :)

Just nu sitter jag och Alva i soffan och myser medan Robin och oliver duschar. Jag ska snart ut med Specs i regnet, usch. Inte kul att gå i regn! 

I morgon ska vi till BVC för vägning och mätning av fröken Alva! Jag gissar på 5400 och Robin gissar på 5640 ;) får se vem som är närmst i morgon ;D