Torsdag!

Nu har min helg börjat, det är såååå skönt! Idag ska jag bara göra massa  braiga saker också. Jag ska träffa Bella! Vi ska till stan så hon får klippa sig och efter det ska vi åka till karlstad och shoppa! Jag hoppas på att hitta något jag kan ha på mig på lördag :)

Ska bli jättemysigt att träffa Bella igen! Var såå längesen! ♥

Efter allt fläng till karlstad ska jag träffa Sofia, ska fälja med henne till hennes hästar som jag ska hjälpa till lite med om någon månad!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer.. ska försöka få upp bilder på det jag handlar sen, försöka! :P

Inte alltid som man tänkt sig..

Specs skulle ta bort tandsten idag, men när vi kom dit och veterinären lyssnade på hjärtat så hörde hon ett pyttelitet blåsljud. Hon sa att det va det minsta hon någonsin hört men ville inte söva honom pga det. Jag är så himla ledsen, är så orolig för min fina kille!

Men hon sa att det antagligen beror på att han inte hämtat sig från helgen i göteborg, eftersom han aldrig visat något som tyder på blåsljud tidigare samt att veterinärerna när vi röntagde honom inte hörde något då heller.

Men fy va orolig jag är! Även om jag vet att han inte mår dåligt av det, så blir jag orolig eftersom jag inte har en aning om hur det kan bli i framtiden.

Men jag hoppas att det är borta till helgen, för då ska Carina lyssna på honom igen. Så nu ska han vila hela veckan min lilla snutt.

Hatar att gå och vara orolig.. :'(

Göteböööörg

Nu är vi hemma efter en "semester" i götet! :)

Tågresan dit gick lika bra som jag hade trott. Specs är en stjärna på tåget, han bara ligger och vilar och ibland vill han bli klappad och det ställer många upp med :P Två av tre som satt vid oss på tåget charmade han såpass att båda två letade efter godis i fickorna ;) Innan tåget gick hade vi en hel timma vi skulle ha ihjäl, så vi satte oss i skuggan och delade på en fruktsallad. Det var gott!


Vi myser såklaaaaart!


Min fina gos

När vi kom fram till göteborg var perrongen galet full av folk, så vi stod där som en bromskloss och väntade tills folket skulle försvinna så vi skulle hitta A-L och Linny! Det gjorde vi, det stod någon filur och vinkade som en tok så vi gick til dom ;)

På lördagen tävlade dom, så jag var med och var sällskap, ryggsäckshållare och kamerakvinna! Jag var ett bra sällskap för de vann över allihopa! :D Grattis igen!


Utöver tävlingen har vi inte gjort så mycket. Hundarna har busat och grejat. Jag har blivit attackerad av ett aussiemonster! Jag har bildbevis...


Detta hände nästan hela tiden! Gosfisen!


Såhär ser hon ut precis innan en attack ;) Finaste tjejen!


Tack för dessa dagar! Det var jättekul att träffa er och hoppas det inte är för länge kvar tills vi ses igen :) ♥