Vaken mamma och bebis!

Oliver är inne i någon period där sömnen tydligen är väldigt onödig! Mycket roligare att ligga och titta på väggen eller lampan som lyser ;) detta resulterar i en myyycket trött mamma.

Det är nackdelen med helamning.. Jag kan liksom inte bara ge honom till Robin. Har provat att pumpa ur men får inte ut tillräckligt trots att jag vet att det finns mjölk kvar. Så det är bara att gilla läget ;)

Idag ska vi till BVC igen! Hoppas han ökar på bra i storlek lillprinsen :) efter BVC ska vi kika lite på stan, försöka hitta något fint att ha på oss på nyår!

Nu har Oliver typ somnat på mig och jag är kissnödig.. Vad gör man då? Jo jag håller mig och sover istället. Galet trött.. Gäääsp.

Längesedan!

Sitter just nu och ammar Oliver, är trött som bara den :P han är inne i en utvecklingsfas misstänker vi för han vill äta varannan timma dygnet runt. Blir inte så mycket sömn för min del då ;) passar på att sova på kvällarna när Oliver sover. Inte det mest sociala kanske ;)

Annars flyter allt på ganska bra! Jag känner mig mer och mer säker på Oliver. Det som fortfarande är jobbigt är när han är ledsen. Då blir jag väldigt stressad och det visar sig i irritation mot folk runt omkring. Inte Oliver såklart. Är vi hemma är det lätt att bara amma men är vi på maxi eller ute och går så blir jag såå stressad. Får för mig att Oliver kommer må såå dåligt om han får gråta en stund. Usch.

I dag är det dagen före jul! Vi ska spela Bingolotto och äta mat hos Robins föräldrar som vi brukar göra. Mysigt med två bebisar i år! :D oliver har fått en liten kusin nu, söta Freja! :)

Tog mig ca en timme att skriva detta inlägg! Haha snabba puckar med en envis son ;)

Livet som förälder?

Jag är så himla chockad över hur lyckliga vi är. Vi har blivit föräldrar åt världens finaste pojke. Vår son. Vår Oliver.

Varken jag eller Robin var beredda på denna kraftiga kärlek vi känner för Oliver, vi ligger och tittar på honom hela tiden och kärleken växer varje gång Oliver ser tillbaka på oss.

Vi har inga superrutiner än, men jag börjar lära mig signalerna när han är hungrig. Det är han ofta! Han sover två-tre timmar sen vaknar han och vill äta. Sen ligger han vaken och tittar sig omkring och lyfter huvudet superhögt så vi får ha stenkoll! Sen vill han äta lite till och sen somnar han igen :)

Han är så snäll, vår skatt <3