Dags för kalas!

Snart ska vi iväg på 50-årskalas! Klädångesten infann sig som vanligt... Garderoben är full av kläder men ändå har jag inget att ha på mig! Ständigt detta bekymmer ;) Vila!

Unge herr Schwenk har precis somnat så nu passar jag på att vila jag med. Film och lite godis med Robin blir perfekt vila! :)

På förmiddagen har jag, Oliver och Specs varit ute. Vi gick till Olivers nya förskola och lekte på gården, tänker att det kanske är bra om han är bekant med omgivningen innan han ska börja! :) 

Tog tid för att se hur lång tid det skulle ta att gå dit de dagar jag ska lämna Oliver så jag vet hur jag ska planera tiden till hösten. Det tar ungefär en kvart!  Ska köpa cykelstol att sätta på min cykel så kommer det att gå ännu fortare :) 

När vi kom hem från lekplatsen lagade vi mat. Fiskbullar och potatis blev det! Gott tyckte vi allihopa :)Längesedan!

Var ett tag sedan jag skrev här inne nu! 

Vad har hänt sen senast då? 

Jo, jag har iallafall inte tränat ett endaste dugg och inte ätit nyttigt alls. Allt gick åt skogen med träningen när jag och Louise gick långpromenad med Specs så han fick bada. Han blev lite halt efteråt så då har han fått vila ordentligt. Tar inga chanser. Och jag kan tydligen inte med det där att gå ändå. 

Invägningen gick kalasbra! -2.5 kg första månaden och även minus på mitt måttband. Skönt! 

Första bilden är från den dagen jag bestämde att nu jävlar är det nog! ;) den andra är en månad senare :)Har även hittat en bild på mitt ansikte som är tagen för några år sedan! Jämförde med en nytagen bild, lite har hänt!

På måndag ska jag börja igen med inget godis och massor med träning! Heeeeeeja!