Bra dag!

Har myst med Sofia hela dagen. Vi började med att vagga till thai restaurangen! Såå himla gott.. Och så söt personal! Jag tappade ett mynt på golvet och då springer hon i kassan fram och säger att hon ska plocka upp det åt mig ;) så snäll!

Efter maten gick vi in till Lidl och köpte en varsin chokladtomte. Vi gick sedan hem och åt våra tomtar, drack julmust och såg på grinchen. Toppen dag!

Vi hann med en till promenad på eftermiddagen också, massa härligt prat med en go vän ❤

Nu ska jag sova, klockan ringer klockan sex i morgon bitti! Pust.. Var längesedan jag ställde klockan nu ju ;) men i morgon är det sista dagen i skolan! Håll tummarna för att jag får godkänt på mina uppgifter bara :)

Mörrn!

Morrn morrn ni trogna fina läsare! Blir så glad när ni kikar in här trots dålig uppdatering! :D

Ligger just nu i sängen efter att ha varit ute med Specs på morgonpromenad! :) Han sköter sig så sabla bra nu när jag knappt kan gå, han går så fint bredvid mig ❤

Idag kommer Sofia hem till mig. Vi ska äta thai och bara umgås, såå kul ska det bli! Hon har ju flyttat till Göteborg nu.. Göteborg har båda mina favoriter.. Dumma stad.

Fina fina Specs ❤

Bidde ingen skola idag..

Kroppen var inte alls med mig idag! Bara att gå upp ur sängen för att gå på toaletten känns som ett maraton :P så idag blir det bara vila! :)

Nemi gosar med magen ❤