Skönt att det är över!

Nu är bvc besöket över! Det gick jättebra. Det är väldigt jobbigt när hon blir sådär ledsen bara över sprutorna :( hoppas att hon klarar sig utan biverkningar nu bara ❤

Hon väger nu 6220 gram och är 62 cm lång! :) hon har gått upp ca 800 gram och växt två cm! :)

Så duktig tjej!

Nu ska vi börja ge henne lite smakportioner! Ska bli kul att se om hon är mer för mat än vad Oliver var :) 

Måndag!

Ny vecka igen! 

Vi inväntar mormor så jag och Alva kan traska iväg till bvc för mätning, vägning och vaccination. 

Oliver är lika förkyld idag så han får vara hemma från förskolan i morgon. Han sov mycket bättre i natt och han hostar inte lika "skälligt" nu. 

Vi har haft en lugn morgon,  kissat på pottan och hängt tvätt! :)

Nu kom mormor!Sjukstuga!

Bi har en liten sjukling här hemma. Oliver har blivit hur förkyld som helst och har lite lätt feber. Han är pigg och glad ändå, men orkar inte så mycket. Tankarna snurrar ju direkt till Alva.. Men jag hoppas hon klarar av detta bra nu! Hon är också lite hostig nämligen. Det har hon varit i ett par dagar nu, så vi får se om/när det blir värre.

Helgen har varit lugn och skön. Vi åkte och badade i fredags när Robin slutade jobbet, och sedan hem och fixade tacos! I går var vi till Björneborg med Jenny, Kim, Liam och thelma. Vi tittade på lite grejer och när de flög modellflygplan och helikoptrar. Oliver älskade det! Vi var även på kalas för Annie som fyllt 16. Herregud, så stora mina småsystrar blir.

Idag har vi varit hemma och kurerat oss. Robin har klippt gräs och jag har börjat måla skrivbordet! Kommer bli så himla snyggt :) 

I morgon ska jag och Alva till BVC. Ska bli kul att se vad hon väger nu! Hon ska även få vaccin.. Mindre roligt men viktigt. Mamma kommer hit och tar hand om oliver eftersom han är så snorig, vill inte dra med honom dit då för eventuell smitta små bebisar.