Dagen blev inte riktigt som planerat..

Dagen idag hade vi planerat att spendera tillsammans med Micke och Tina.Vi skulle grilla och umgås. Vi kom dit och Specs började leka med Tinas hund Ella, en ung bc tjej. De lekte såå bra! Eftersom det var varmt så bestämde vi oss för att gå och bada med hundarna. En kort promenad på ca 10 min. Hundarna badade och Specs simmade massor! Han blev så stolt :) och jag med!
 
När vi gick tillbaka från badet så var hundarna trötta, inte så konstigt efter all lek. Specs gick fint brevid mig och när vi kom tillbaka till huset så började Specs att leka igen! Efter en stund såg vi att Ella var full i blod, vi trodde det var hon som skadat sig men det visade sig vara Specs. Han blödde riktigt ordentligt från ena baktassen. Jag kollade men såg inget sår, han visade ingen smärta heller för den delen. Vi betsämde oss för att åka in för att vara säkra på att det inte behövdes sy.
 
Vi åkte till djursjukhuset i Karlstad. När vi låg i väntrummet så började Specs blöda ännu mera, det rann från såret, han började även skaka så  jag började gråta och Robin sprang och hämtade hjälp. Det kom en tjej och så gick vi in med Specs i ett rum där hon la om såret för att försöka stoppa blödningen. Det lyckades inte, han blödde igenom bandaget på ca 10 min!
 
vetrinären kom in och berättade att han skulle sövas för att de skulle undersöka och fixa till såret. Vi fick lämna Specs där, det var jobbigt! Eftersom han har ett litet blåsljud på hjärtat är det alltid en större risk att söva honom, men vi hade inget annat val.
 
Vi åkte och åt och träffade Robins kusin och hans flickvän så vi åt tillsammans med dem och sedan åkte jag och Robin tillbaka till sjukhuset och väntade på att höra från veterinären. Efter några timmar ringde hon och berättade att han var färdig, han har blivit sydd med tre stygn och och fått smärtstillande och medicin. Han har även tratt, vilket han hatar över allt annat.
 
Nu är vi hemma igen äntligen, Specs ligger brevid mig på golvet och sover. Vi försökte få honom att kissa men han var alldeles för trött och groggy för det. Han får sova nu, han behöver det! Hoppas han piggnar på sig tills i morgon nu, blir så himla rädd och orolig när det händer något med Specs, min lilla guldklimp!

Bebislista! (lånad från Tina)

Hur gammal är du? 23
När började du planera barn? VI började planera barn för ca ett år sedan
När blev du gravid? Måndagen den 27 Februari enligt familjeliv
Är du tillsammans med pappan?
Japp :)
Vilken vecka är du i? v.20 (19+5)
Mår du illa? Nej nu har det gått över! Gjorde det fram till v.16 ungefär.
Bästa med att vara gravid? Känna när han rör sig, höra hans hjärtljud och planera inför framtiden.
Sämsta med att vara gravid? Oron om att något kan gå fel
Har du några cravings? Nej
Vill du ha en pojke eller flicka? Det spelar ingen som helst roll! :)
Har du några namn till bebisen? Ja vi har några stycken.
Vad har du shoppat till bebisen? Vagn och lite kläder :)
Har bebisen någon gudfar/gudmor? Nej inte än :)
Hur mycket har du gått upp i vikt? Ca tre kilo än så länge
Är du nöjd med hur du ser ut? Både ja och nej. Jag älskar bebismagen! Men ogillar resten av kroppen.
Har du haft några gravid problem? Nej, har mått bra! Känner av ligamenten ibland men det är inget jag stör mig på :)
Vart vill du föda? Karlskoga
Har bebisen stolta mor/far föräldrar? Ja verkligen :)
Hur många gravidplagg äger du? Sex stycken!
Känner du någon som är gravid? Oja, jag känner massor :D
Är du rädd för förlossningen? Nej inte än, längtar bara :)
Gråter du mycket? Ja då och då, är väldigt blödig ;)
Blir du ofta arg? hehe ja..
Förstår din man/sambo/pojkvän dig? Ja för det mesta :)
När är bebisen beräknad? 18 November 2012 ♥
När tror du att bebisen kommer? Oj, tror det blir runt den tiden!

klanten sofie

Kom precis hem från karlstad med min honeybunny! Vi har sett på snowwhite and the huntsmen.Den va bra :D Vi var bara fem stycken i hela biosalongen också vilket var ännu bättre, då kunde man sträcka ut sig ordenligt :D
 
Gjorde precis värsta klantgrejen också, hade tänkt att ta en litet roligt kort till bloggen, och när jag håller upp datorn för att ta kortet så tappar jag hela datorn på näsan! Ajajj.. stackars neeeesan.. :P Näsan klarade sig rätt bra, bara jag som skrattade åt mig själv. Det måste man ju kunna, right?
 
Varåå jag har inte gjort nåt...?