Dagen blev inte riktigt som planerat..

Dagen idag hade vi planerat att spendera tillsammans med Micke och Tina.Vi skulle grilla och umgås. Vi kom dit och Specs började leka med Tinas hund Ella, en ung bc tjej. De lekte såå bra! Eftersom det var varmt så bestämde vi oss för att gå och bada med hundarna. En kort promenad på ca 10 min. Hundarna badade och Specs simmade massor! Han blev så stolt :) och jag med!
 
När vi gick tillbaka från badet så var hundarna trötta, inte så konstigt efter all lek. Specs gick fint brevid mig och när vi kom tillbaka till huset så började Specs att leka igen! Efter en stund såg vi att Ella var full i blod, vi trodde det var hon som skadat sig men det visade sig vara Specs. Han blödde riktigt ordentligt från ena baktassen. Jag kollade men såg inget sår, han visade ingen smärta heller för den delen. Vi betsämde oss för att åka in för att vara säkra på att det inte behövdes sy.
 
Vi åkte till djursjukhuset i Karlstad. När vi låg i väntrummet så började Specs blöda ännu mera, det rann från såret, han började även skaka så  jag började gråta och Robin sprang och hämtade hjälp. Det kom en tjej och så gick vi in med Specs i ett rum där hon la om såret för att försöka stoppa blödningen. Det lyckades inte, han blödde igenom bandaget på ca 10 min!
 
vetrinären kom in och berättade att han skulle sövas för att de skulle undersöka och fixa till såret. Vi fick lämna Specs där, det var jobbigt! Eftersom han har ett litet blåsljud på hjärtat är det alltid en större risk att söva honom, men vi hade inget annat val.
 
Vi åkte och åt och träffade Robins kusin och hans flickvän så vi åt tillsammans med dem och sedan åkte jag och Robin tillbaka till sjukhuset och väntade på att höra från veterinären. Efter några timmar ringde hon och berättade att han var färdig, han har blivit sydd med tre stygn och och fått smärtstillande och medicin. Han har även tratt, vilket han hatar över allt annat.
 
Nu är vi hemma igen äntligen, Specs ligger brevid mig på golvet och sover. Vi försökte få honom att kissa men han var alldeles för trött och groggy för det. Han får sova nu, han behöver det! Hoppas han piggnar på sig tills i morgon nu, blir så himla rädd och orolig när det händer något med Specs, min lilla guldklimp!