Varmt!

Det är väldigt varmt ute nu, så skönt! Svårt bara att veta hur jag ska klä Oliver i vagnen.. Han blir så himla varm. Men nu funkar det med en tröja och mössa iaf!

Idag har vi varit på möte hos prästen och även träffat Sara och Dennis på öppna förskolan :)

Oliver var vaken nästan hela tiden under mötet, sen somnade han efter lite gnäll. Han somnade när prästen sjöng psalmer för oss ;)

Sen vaknade han igen när vi gick ut så han sov inte alls mycket idag. Nu har han äntligen somnat i sin säng, satte på sängmobilen och gick ut ur rummet, då somnade han! :P

Olivers farmor kommer till oss ikväll och ska passa Oliver en stund, det körde ihop sig lite för Robin ska träna handboll ikväll 18.45 och jag har spinning mellan 18-19. Tur man har familjen! ❤

Vänder som en femöring!

Det gör Olivers humör på morgonen iaf. Han ligger i sängen bredvid sin supertrötta mamma som bara hoppas att han ska somna om igen, men icke. Då börjar han istället gnälla tills mamman går upp och sätter honom i babysittern! Då skiner han upp som en sol och sparkar och pratar och spottar :P knäppis!

Ska hå och byta Olivers nattblöja och sedan koka mina frukostägg. Sen får Oliver ligga i gymmet tills han blir lite gnällig för då hoppas jag vi kan sova en stund till :)

Sofie, 85 år.

Så känns det i min kropp iallafall!

Har som sagt grym träningsvärk i framsidan av mina lår efter igår, och det blev ännu värre efter spinningpasset idag!

Ligger i soffan nu och har ätit mitt kvällsmål som blev kesella vanilj med kiwi och vindruvor. Såååå himla gott :) tillochmed Robin gjorde sig en skål! :)

I morgon är det fullt upp, jag och Oliver ska träffa prästen klockan 10.00 och sedan ska vi träffa Sara och Dennis klockan 12 på öppna förskolan :)