Bra måndag!

Började dagen med långpromenad, det blev milen tillsammans med Fatiha :) Mycket roligt hundsnack blev det :D Tack för att du följde med! Blir samma sväng i morgon efter skolan!

När jag kom hem satte jag upp mina nya gardiner! De var såklart för små, men det blev bra när jag hade de gamla kvar också :)


Jag gillört!

När jag höll på och grejade så ringde Annie och ville komma hit så hon cyklade hit och fick agera städhjälp! Vi fixade lite höstigt i min ljuslykta och sådär. Det blev jättefint! Dammsugning och återlämning av böcker blev det också. Nu är jag trött och ska fixa kvällsmat!

Glad!

Känner mig så glad. Jag har så många fina människor runt mig! Jag har nästan alltid haft få vänner, men nu kommer det fler och fler till mig och jag är så glad för det! Jag har lärt känna så många fina människor det senaste året och är så galet tacksam!

Igår skulle det blivit utgång i karlstad, men jag och Jenny valde att inte gå ut, utan vi stannade där vi skulle sova istället. Vi hade jättemysigt och pratade om allt mellan himmel och jord. Så mysigt att få göra det!

I morgon är det en ny vecka och jag är ledig från skolan! Så dagen ska börjas med milen med sällskap av Fatiha :) Hoppas på uppehåll :P Jag ska också dammsuga och sätta upp mina nya gardiner jag köpte i ullared, bara hoppas de inte ser för små ut. Sen ska vi få hem en t v ä t t m a s k i n !! Vi hittade en till ett superpris så den köpte vi :) Såååå skönt att slippa tvätta i tvättstugan :)

Nu ska jag sova! gonatt på er :)

Pepp!


Nyvaken med lustig frilla!

Vaknade med en såndär bra känsla i kroppen idag, känns som att det kommer bli en grym dag! Det blir långpromenad med Jenny om en stund, kanske följer lilla goa Liam med också. Mysigt! Sedan ska jag hem och krama på min älskling för ikväll ska jag till karlstad och sova borta! Jag fick äran att följa med Jenny på fest och den chansen kan man ju inte sumpa! Utgång i karlstad var inte igår, ska bli jätteroligt! Så vin och cider är inhandlat.

Då är det bara det lilla bekymret kvar. Vad sjutton ska jag ha på mig? Jag tror att jag har en outfit planerad i skallen, men sitter den inte som jag vill så blir det bara jobbigt. Så håll tummarna!

En annan grej som gjorde mig glad i morse var att vågen visade -0.7 kg! Happyfäjs!