Ikea!

Idag sov Oliver till 09 (dock var han vaken mellan 04.30-06) så vi bestämde oss för att åka till Ikea :) vi tittade mest och drömmer om framtida inköp :) 
 
Oliver var hur duktig som helst! Han gick och provsatt soffor och stolar och låg även i sängar ;) han skulle sova i varenda säng ;)
 
Nu är vi påväg hem och han sover gott i bilen. Det blir en lugn eftermiddag för oss, Specs ska ut på en längre promenad när jag kommer hem bara :) 
 
 
Så söt ❤

Ledig fredag!

Vi började dagen 7.45 här. Skönt med lite sovmorgon! Oliver sov ganska dåligt i natt, vaknade och hittade inte nappen eller hade tappat täcket osv. 

Vid 10 gick vi ut på en promenad och Oliver gick nästan hela vägen! Han lekte och gungade och tillslut frös jag så att vi fick gå hem. När jag satte honom i vagnen såg jag att han trampat i hundbajs som nu var smetat i hela åkpåsen :( bara hem och tvätta!

Oliver ville inte sova någon middag idag, tyvärr tyckte jag som gärna hade tagit en tupplur ;) men vi har legat och myst i soffan länge. Han tittar på Pippi nu och jag har plockat och dammsugit och även fixat köket. Skönt att ha det någorlunda rent!