Liiite dåligt med uppdatering..

Förlåt för det!

Men den där sabla projektboken har tagit upp nästan den största delen av min vardag. Men igår skrev jag klart den. Tror jag. Ska fixa innehållsförteckning och ta bort sidnummer på de sidor som inte ska ha det, alltså det värsta kvar för jag vet inte hur man gör! Men jag måste försöka :)

Idag ska det bli massor avhundträning! Maggan och Shiva kommer en sväng vid lunch så ska vi träna lite inför tävling och ikväll är det fortsättningskursen i rally som gäller! Såå kul!

I tisdags tränade vi tillsammans igen på det som jag trodde skulle bli svårt, men det gick faktiskt bättre än vad jag trodde! Han fuskar ibland men då hostar jag till lite så fattar han vad jag menar ;)

Igår kom Jennie och Milou hem till oss! Vi pratade massor om bebisar och graviditet, så himla coolt att det bara skiljer tre veckor mellan bebisarna! Toppen det :D Hon hade även med sig sin doppler så vi lyssnade på hjärtat hos bebisarna och de slog på så fint ♥

Pluggdag!

Kom inte så långt i plugget som jag hade velat, men det får jag då istället ta ikapp idag! Så blir det när du slarvar Sofie! Har fem av åtta områden kvar att skriva om, ska bli klar senast i morgon för då måste jag börja med en bok som ska läsas till måndag nästa vecka.. tur det är slutspurten nu! Sen får jag lite sommarlov innan jag ska börja jobba! Toppen :)

Igår blev det också officiellt att vårt lilla pyre redan har en kusin! Robins syster Jennie har också en liten i magen :D Det skiljer ca tre veckor mellan oss, så det är så himla perfekt! På julafton kommer det vara massor med små bebisar ♥ Grattis igen Jennie och Linus!

Som sagt, den här dagen kommer bli en pluggdag och ikväll ska jag på kurs! Fick en lite krånglig läxa av Sofia men vi tränade på den igår och det gick bättre än vad jag trodde! Bara att Specs är en liten fuskare ;) Men det ska vi försöka träna bort i kväll!

Ha en toppendag allihopa!

Vår underbara helg!

Jag och Robin har haft en supermysig helg! Vi åkte till Norrköping i lördags där vi skulle gå på kolmården och sova på hotell :)

Resan gick jättebra, vi satt och höll hand och sjöng ikapp till dåliga låtar på radion :) Mysigt! Sedan gick vi runt på kolmården! Det var sååå kul :DVi var heelt slut efter dagen på kolmården! Vi såg även deras fantastiska delfinshow! Jag missade tyvärr att ta bilder då jag satt och kämpade med gråten under hela showen! Det var så himla fint att se så jag blev så otroligt rörd!

Vi åkte sedan till vårt hotell, det var jättefint och rummet lyxigt! Det hade blivit färdigt för en månad sedan så det luktade fortfarande nyrenoverat ;)


så fiiint!

På kvällen fick vu fyra rätters middag också, vi var lite fundersamma hur vi skulle gilla maten då vi är såå kräsna! Det var såndär riktigt finsmakar mat! Ingenting för vår smak men det var en häftig upplevelse! :)

På söndagen så skulle vi till tropikariet! Det var också såååå himla häftigt! Det första vi såg när vi kom in var massor av söta små apor som var lösa i rummet vi var i, det häftigaste var när en av dem hoppade upp på min rygg! :D Sååå sött!


söt va?!Har haft en toppenhelg! ♥