Måndag!

Har börjat längta efter måndagar nu när det är väg och mätningsdag!

Jag tjuvvägde mig häromdagen och då visade vågen att jag gått upp 100 gram sedan förra veckan. Det kändes skit rent ut sagt, för den här helgen har varit väldigt jobbig matmässigt. Jag har fått mens vilket gör att jag är så himla sugen på massa skit. Jag vill äta pizza, kebab,  choklad och chips. Jag blir så himla hungrig och så himla trött. 

Så därför blev jag extra glad över veckans resultat! 


Dessa siffror är jag väldigt nöjd med! 

Ikväll är det träning igen och jag längtar! Ska bli roligt! 

En sån där dag!

Från start har jag varit supertaggad, men idag är jag sådär vrålhungrig på godis, chips, donken, kebab you name it. Första dagen på första mensen sedan några månader (har spiral) så jag antar att det kommer med råge allt sug idag! :P

Vi var väldigt trötta i förmiddags, så jag släpade ut oss till maxi där jag köpte mera kvarg och proteinbarer. Fick verkligen kämpa med hjärnspökena som försökte övertala mig att bara köpa lite godis. Men jag stod emot!

Oliver somnade i vagnen så han har ganska nyss vaknat. Han äter pirog nu och sen när Alva ätit ska vi gå ut och klippa gräset! Det har blivit långt! 


Torsdag!

Nu har jag tränat och ätit rennoch bra mat i en vecka och jag mår sååå bra! Känner mig mycket piggare och mer energisk :) så skönt!