Äntligen bättre!

Idag känner jag mig för första gången på nästan en vecka relativt pigg. Så i morgon blir det jobb :) 

Idag åkte jag och Oliver buss till förskolan, han älskar det! Så han sprang in och berättade för sina fröknar :) ska hämta honom vid två igen. Roligare för honom på förskolan än att vara hemma med mig hela dagen. 

Jag och Specs har myst i soffan, vi ska snart ur i det tråkiga vädret. I morgon ska han till veterinären igen och hoppas på bra besked. Så jobbigt för honom med tratten hela tiden. 

Middag!

Ikväll ska jag och Robin ut och äta middag på The pub. Ska bli sååå gott! Kunde inte få i mig lunch då pyttipannan smakade konstigt (Hej hormonsmaker).. så det ska bli extra gott med mat! Oliver ska vara hos sin farmor och farfar under tiden :) sen hämtar vi honom när vi är klara. Då kan han härja med kusinen och mysa så länge :) 

Ny vecka!

Fredag idag vilket innebär en ny vecka :) 

Vecka 24 (23+0) :) längtar så till Maj! Är så nyfiken på vår lilla flicka :) har börjat fundera på hur förlossningen kommer att starta denna gång! Kommer jag att gå över som med Oliver? Kommer jag vakna mitt i natten av en värk? Kommer vattnet att gå? Kommer det ta lika lång tid denna gång?

Mycket tankar som snurrar :) 

Mår rätt bra i kroppen just nu, inte lika mycket sammandragningar längre :) Det är lite jobbigt att gå mycket, då gör det ont i ligamenten. Men annars helt okej. Jobbigt i kroppen efter en dag på jobbet men som sagt, det funkar :)